Dustex®

Dustex_image
Dustex
wet-esp-lainaus
Geoenergy-logo
Lundberg-NCG-metanoli-polttojärjestelmä
Lundberg-A-Registered-Brand-of-LDX-Solutions
Länsi-Pneumatiikkatehdas
Länsi-Pneumatiikka

Dustex® Advanced Cleaning Teknologiat

Dustex®-merkkituotteemme ovat Buffalossa, New Yorkissa, USA:ssa vuonna 1947 aloitetun yrityksen kehitystyötä. Yrityksen pääerikoisuutena olivat korkeatehoiset syklonit vastauksena elintarviketeollisuuden tuotteiden keräilijän tarpeeseen. Siitä lähtien Dustex® jatkoi hiukkaspäästöjen hallintajärjestelmien suunnittelua ja suunnittelua kaikkiin teollisiin sovelluksiin, ja siitä tuli kangassuodatinpölynkeräinten (laukkuhuoneiden) asiantuntija.

1980-luvun puolivälissä Dustex® laajensi tuotevalikoimaansa vastatakseen laajempiin markkinoiden vaatimuksiin tuomalla markkinoille uusia edistyksellisiin puhdistustekniikoihin perustuvia laitteita. Patentoitu patruunoiden keräyslinja tarjoaa suuremman kapasiteetin suodatinelementtejä kohden, puhtaan sivunvaihdon ja mahdollisuuden puhdistaa tukossa oleva patruuna manuaalisesti. Dustex® tarjoaa edelleen vakiokokoisia ja räätälöityjä keräilijöitä asiakkaiden tarpeisiin.

Dustexin edistynyt puhdistustekniikka

Ilmansaasteiden valvonta Teknologiat

Vuonna 2007 Dustex® hyödynsi yrityksensä asiantuntemusta ja kehitti Dustex®-tuotemerkillä varustettuja "puhdasilmatekniikoita" happamien kaasujen (SOx, HCl, HF), elohopean ja raskasmetallien, NOx:n ja kaasun lämpötilan hallintaan. ilmansaasteiden valvontatekniikat. Vuonna 2016 Dustex® osti Lundbergin, joka sijaitsee Redmondissa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa täydentääkseen puhtaan ilman teknologiavalikoimaansa tiimin kehityksellä, asiantuntemuksella ja kokemuksella Geoenergy®-brändistä. Mukana on suurin ja kokenein kenttäpalvelun ammattilaisten tiimi, joka on sitoutunut tukemaan Dustex®- ja Geoenergy®-tuotteita asiakkaiden tiloissa. Nykyään meidät tunnetaan nimellä LDX Solutions – yksi yritys.

Dustex®-brändin saavutuksen ja menestyksen tunnusmerkkejä ovat:
  • Yli 600 Dustex®-järjestelmän asennusta
  • Asennuksia yli 20 eri maassa
  • Asennuksia yli 50 eri toimialalle ja sovellukselle

Kiinnostaako analysointi, arviointi ja kenttä Tarkastukset?

Parhaat osat ja lyömätön palvelu

LDX Solutionsilla on vuosien kokemus tarkastus- ja mekaanisten palveluiden tarjoamisesta laajalle joukolle kumppaneita lukuisilla toimialoilla. Tehtävämme on löytää suuret ja pienet ongelmat, jotka vievät laitteet offline-tilaan. Meillä on osia paitsi suunniteltuihin ja patentoituihin järjestelmiimme myös muihin.