Tekijänä Julkaistu: tammikuu 17, 2020Luokat: NewsTunnisteet:

Mikä on Baghouse

Kangassuodatin, jota yleisesti kutsutaan pussikammioksi, on pölynkeräyslaite, joka sisältää suodatinpusseja, jotka tunnetaan myös suodatinväliaineina ja jotka poistavat hiukkaset/pölyt prosessikaasuista.

Baghouseja käytetään monissa teollisissa sovelluksissa hiukkasten talteenottamiseen
jonka laitos tuottaa ennen kuin se pääsee ympäristöön.

ldx-solutions-baghouse

Kuinka se toimii

Likainen kaasuvirta tulee pussikammioon joko tuloilman kautta tai suoraan suppiloon. Suuremmat hiukkaset putoavat sisään tullessaan suoraan alla olevaan suppiloon kuljetusnopeuden pienenemisen vuoksi. Kun kaasu virtaa ylöspäin pussimassaan, hienommat hiukkaset kiinnittyvät suodatinpussien ulkopuolelle, jolloin vain puhdas ilma pääsee kulkemaan suodatinmateriaalin läpi puhtaan ilman syöttötilaan ja vapautumaan sitten ympäristöön.

Kun kerros pölykakkua on rakennettu suodatinpussien ulkopuolelle, pussit puhdistetaan suodatinmateriaalin läpäisevyyden palauttamiseksi. Rakennettava pölykakku itse asiassa lisää järjestelmän suodatustehokkuutta, mutta lopulta tämä voi alkaa toimia järjestelmää vastaan ja aiheuttaa liikaa vastusta virtaukselle. Pölykakun kerääntyminen suodatinpussiin lisää pussikammion yli mitattua paine-eroa, mikä sitten käynnistää puhdistusprosessin.

cfd-malli

Sivusisääntulon kokoonpanon CFD-malli

Dustex® kelluva pannun yläovi

Kangassuodattimen ylärunko, joka tunnetaan nimellä puhtaan ilman syöttöaukko, toimii ulostulona suodatetun ilman kuljettamiseksi ilmakehään. Osa puhdistusjärjestelmää – puhallusputket – on myös sijoitettu puhtaan ilman syöttötilaan. Solenoidiventtiileillä varustetut ilmankokoojat sijaitsevat puhtaan ilman syöttöaukon päällä. Putkilevy sijaitsee puhallusputkien alla ja pitää suodatinpussit paikoillaan.

kelluva-pannu-yläovi
baghouse-siivousjärjestelmä

Puhdistusjärjestelmä koostuu kaksoiskalvoventtiileistä, jotka on liitetty puhallusputkiin ja asennettu pussien päälle. Kun puhdistusta tarvitaan, puhallusputkien kautta vapautuu ilmaa, joka on varastoitunut ilmankokoojaan. Tämä ilmapulssi tulee kaksoiskalvoventtiilin toiminnasta. Paineilmaa päästetään likaisiin pusseihin rivi kerrallaan. Tämä ilmapulssi katkaisee pölykakun suodatinpusseihin ja vapauttaa pölyn suppiloon, mikä palauttaa normaalin virtauksen suodatinmateriaalin läpi. Puhdistus voi tapahtua säännöllisin väliajoin ajastimen perusteella tai se voi riippua pussin paine-erosta. Kun paine-ero saavuttaa ylärajan, puhdistus käynnistyy ja jatkuu, kunnes paine-ero palautuu alarajaan. Pussiin jää ohut pölykakku, joka suodattaa entistä tehokkaammin. Puhdas ilma poistuu pussihuoneesta puhtaan ilman syöttöaukon kautta.

Jos haluat lisätietoja siitä, mikä baghouse sopii sinun toimintaasi, ota meihin yhteyttä..