LDX Solutionsilla on laaja biomassa Toimialan asiantuntemus

Biomassateollisuuden laaja kasvu perustuu sen merkitykseen globaaliksi ilmiöksi muodostuneilla uusiutuvan energian markkinoilla.

"LDX Solutions on ollut edelläkävijä tarjoamalla uusinta huipputeknologiaa tämän alan lapsenkengistä lähtien"

Teknologiaratkaisujamme on käytetty teollisuuspellettitehtaissa, biopolttoaine- ja selluloosaetanolilaitoksissa aina voimalaitosten biomassakattiloiden kautta. Olipa kyseessä yleishyödyllinen tai yksityinen laitos, ilmansaasteiden valvontajärjestelmiämme käytetään kaikkialla teollisuudessa maailmanlaajuisesti.

LDX-Solutions-Has-Extensive-Biomassas
LDX-Solutions-Has-Extensive-Biomassas

Pellettitehdas

Tyypillisiä saasteita, joita syntyy eri biomassateollisuudessa:

  • Haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC)
  • Vaaralliset ilmansaasteet (HAP)
  • Hiukkasmateriaali (PM)
  • NOx
  • CO
  • HCl
Tyypillisiä saasteita, joita syntyy eri biomassateollisuudessa

LDX Solutionsilla on paras tekniikka Ilmansaasteiden käsittelyyn

Kokemuksemme biomassan ilmansaasteiden hallinnasta sisältää maissikeittimen, puupelletin, rakennusjätteen, sellun ja paperin sekä useat muut teollisuudenalat.

Geoenergy- ja Dustex-teknologiamme ovat hyvin todistettuja, ja niillä on pitkä kokemus auttamassa lähes kaikentyyppisiä epäpuhtauksia, joita löytyy teollisten biomassalaitosten ilmavirroista.

Kiinnostaako analysointi, arviointi ja kenttä Tarkastukset?

Pitää sinut verkossa ja tehokkaana

LDX Solutionsilla on vuosien kokemus tarkastus- ja mekaanisten palveluiden tarjoamisesta laajalle joukolle kumppaneita lukuisilla toimialoilla. Tehtävämme on löytää suuret ja pienet ongelmat, jotka vievät laitteet offline-tilaan. Meillä on osia paitsi suunniteltuihin ja patentoituihin järjestelmiimme myös muihin.