Tekijänä Julkaistu: tammikuu 16, 2018Luokat: NewsTunnisteet:

Eugene, OR. — Spearfish Forest Productsille Spearfishissa, SD:ssä suunniteltiin, valmistettiin ja asennettiin äskettäin kolme uutta matalapainejärjestelmää, joissa on mekaaninen kuljetus ja jätteen varastointi. Höylät ja muovaajat vaativat imuilmajärjestelmiä laadukkaaseen lopputuotteeseen, vuosikymmenten kokemuksemme pölyntorjuntasuunnittelusta on tunnettu ja luotettava puutuoteteollisuudessa.

Western Pneumatics analysoi olemassa olevan pölynhallintajärjestelmän ja suunnittelee järjestelmän uudelleen parantaakseen koko konekeskuksen suorituskykyä ja integroidakseen uudet laitteet ilmajärjestelmään tehokkaimmalla energiankulutussuunnittelulla. Koska meillä on tuhansia pölynhallintajärjestelmiä, olemme keränneet valtavan kirjaston uusien ja käytettyjen laitteiden suunnitteluspesifikaatioita ja teemme jatkuvasti yhteistyötä laitevalmistajien kanssa niiden uusien laitteiden suorituskykyvaatimuksissa.

Pneumaattisten järjestelmäosaamisemme lisäksi suunnittelemme mekaanisia kuljetuslaitteita ja hyödynnämme aiempia kokemuksiamme tarjotaksemme parhaan ratkaisun oikeaan kuljettimen valintaan ja toimintaan. Massakuljettimet ja kuorma-autojen säilytysastiat ovat olleet tuotevalikoimassamme yli 35 vuoden ajan ja niitä käytetään kaikkialla Pohjois-Amerikassa.

Kysy

Asiakkaiden on integroitava uusia laitteita ja parannettava tuotantotasoa vastatakseen kysyntään. Heillä ei ole varaa sulkea tuotantoaan tehdessään tehdasprosessin muutoksia. Spearfish Forest Products -tiimi oli varma, että Western Pneumatics voisi auttaa heitä tekemään haluamasi päivitykset turvallisesti ja oikea-aikaisesti.

Mitä me teimme

Spearfishin haasteita olivat siirrettyjen kuorma-autojen roskakorien integrointi, suurten höylä- ja muottilastumäärien mekaaninen siirtäminen, työskentely hiljattain ostettujen käytettyjen matalapainepneumatiikkalaitteiden kanssa ja kaiken asentaminen tehtaan toiminnan jatkuessa. Suunnittelu, uusien pneumaattisten osien määrittäminen ja valmistus, kaikkien järjestelmien asennus oikeaan järjestykseen ja lopulta käynnistys ja käyttöönotto tekivät tästä projektista onnistuneen. Moniulotteiset kykymme tämän tyyppisessä myllykonversiossa ajallaan valmistuneena mahdollistivat tehtaan välttämisen tuotannon ohittamisesta.

Käyttämämme tuotteet

Uudet ilmanimujärjestelmät pehmeällä teräksellä ja kierteisellä lukitusputkella, uritetut kulmaukset, kumikärkiset ilmalukot, syklonien sisään- ja ulostuloliittimet, molderin nousuputket, puhaltimen kierroslukujen uudelleensuunnittelu täydensivät tämän laajennuksen pölynhallintaosan. Uusi massaketjukuljetin kääntyvällä "kyynärpäällä" mahdollisti suljetun kuljettimen liikkumisen vaakasuorassa ja sitten kallistumassa kuorma-auton roskakoriin. Massakuljetin kuljetti siististi kaikki pneumatiikkajärjestelmän lastut ja sahanpurun sivutuotteet kuorma-auton roskakorikompleksin tasoitusruuvijärjestelmään. Western Pneumaticsilla on kuorma-autojen säilytysastialinja. Spearfishin tapauksessa Spearfish osti olemassa olevat kuorma-autojen säiliöt, kuljetettiin tehtaalle ja asennettiin, vahvistimme, että simpukkakuoren ovet ja ruuvitasoitusjärjestelmä toimivat tarkoitetulla tavalla massavirtausten perusteella.

Tulokset

Olemme iloisia voidessamme raportoida, että kaikki uusilla ja käytetyillä laitteilla varustetut järjestelmät suunniteltiin, asennettiin ja otettiin käyttöön ajoissa, mikä johti uuteen tyytyväisyyteen.

Länsi-Pneumatiikkatehdas
Länsi-Pneumatiikkatehdas