LDX Solutions Geoenergy® Märkäpesurit

Meidän 1st Yli 50 vuotta sitten myönnetty patentti LDX Solutionsilla on pitkä kokemus märkäpesureiden suunnittelusta ja käytöstä. Meillä on yli 300 000 000 cfm:n päästönhallintajärjestelmien perintö, ja se kasvaa! LDX Solutions -tiimi työskentelee kanssasi suunnitellakseen täydellisen märkäpesuriratkaisun tarpeisiisi. 

LDX Solutions tarjoaa kattavan valikoiman märkäpesureita osana Geoenergya® päästöjenhallintateknologioiden tuotevalikoima. Nämä sisältävät: 

  • Avaa Spray Tower -pesurit
  • Pakatut tornipesurit
Avaa Spray Tower Scrubber

Avaa Spray Tower Scrubber

Wet Scrubber Perusasiat

Märkäpesurit ovat tehokas tekniikka, jota käytetään poistamaan monenlaisia epäpuhtauksia prosessikaasuvirroista. Tämä sisältää hiukkaset, happamat kaasut ja orgaaniset epäpuhtaudet. Esimerkkejä happamista kaasuista ovat rikkidioksidi (SO2), kloorivetyä (HCl) ja fluorivetyä (HF), kun taas esimerkkejä orgaanisista kaasuista voivat olla hajua aiheuttavat yhdisteet, kuten metyylimerkaptaani (CH)3S) tai etanoli (C2H5VAI NIIN).

Wet Scrubber

Wet Scrubber

Märkäpesurin perusteet

Märkäkuuraus Järjestelmä

Märkäpesurit toimivat saattamalla kontaminoituneen kaasuvirran kosketukseen nestemäisen liuoksen, yleensä veden kanssa, saastuttaman aineen poistamiseksi kaasuvirrasta. Tämä poisto tapahtuu toisella kahdesta päätavasta. Jos kontaminantti on hiukkanen, poistomekanismi tapahtuu hiukkasten fysikaalisella erotuksella kaasuvirrasta eli iskulla ja diffuusiolla. Jos epäpuhtaus on kaasu, poistomekanismi on kaasun imeytyminen nesteeseen. 

Joissakin tapauksissa märkäpesuria voidaan käyttää molempien tekemiseen samanaikaisesti. Esimerkiksi hiilikattilasta tulevassa prosessikaasuvirrassa kaasuvirran epäpuhtaudet voivat sisältää sekä rikkidioksidia (kaasua) että lentotuhkahiukkasia (kiinteitä aineita), ja molemmat voidaan ottaa talteen yhteen märkäpesujärjestelmään.

Märkäkuurausjärjestelmä 1
Märkäkuurausjärjestelmä 2
Märkäkuurausjärjestelmä 3

Erilaisia märkäpesureita Suunnittelut

Märkäpesureita on käytetty teollisuudessa useiden vuosien ajan, ja siksi niitä on monenlaisia malleja. Useimmat käyttävät vettä tai vesiliuosta pesuvaatimuksen suorittamiseen, olipa kyseessä kaasun absorptio tai hiukkasten poisto. Joissakin erikoisprosessisovelluksissa on kuitenkin käytetty vaihtoehtoja vedelle, kuten öljyä.

RCO & Wet Scrubber

RCO & Wet Scrubber

Kriittiset valinnat & Haasteet

Pinnalla pesurit ovat yksinkertaisia koneita. Prosessista tai sovelluksesta riippumatta jokainen projekti sisältää kuitenkin lukemattomia valintoja ja haasteita, jotka on ratkaistava suunnittelu-, asennus- ja käynnistysvaiheiden aikana. Projektin onnistuminen on vahvasti riippuvainen siitä, miten jokainen käsitellään, ja kokemus on ratkaiseva oikeiden päätösten tekemisessä ja siten onnistumisen varmistamisessa. LDX Solutionsilla on kokemusta.

Patentti vuodelta 1973
Vuodesta 1973 patentti 2

Patentti vuodelta 1973

Ammoniakki / rikkihappopesuri

Ammoniakki / rikkihappopesuri

LDX Solutions Geoenergy® Avaa Spray Tower -pesurit

Avoimet suihkutornipesurit ovat pystyvirtausastioita, jotka on varustettu useilla hydraulisilla suihkutussuuttimilla. Suihkusuuttimet tarjoavat pesunesteen "suihkun", joka koskettaa saastuneen prosessikaasun ylöspäin suuntautuvaa virtausta. Nämä pesurit imevät erittäin tehokkaasti epäpuhtauksia, kuten happamia kaasuja, ja toimivat erittäin alhaisella painehäviöllä. 

Matalapaineen lasku on suora seuraus alhaisen nopeuden toiminnasta ilman sisäistä tiivistettä. Avoimet suihkutornipesurit voivat poistaa jopa 99% happamia kaasuja tai orgaanisia yhdisteitä. Lisäksi avoimen rakenteen vuoksi tämän tyyppinen pesuri sietää hiukkasia kaasuvirrassa ja voi tarjota jonkinasteisen hiukkasten poiston. 

Avaa Spray Tower Scrubber

LDX Solutions Geoenergy® Pakatut tornipesurit

Pakatut tornipesurit

Sovelluksissa, joissa hiukkasten likaantuminen ei ole ongelma, LDX voi tarjota pakatun tornipesurin. Kuten edellä käsitellyt avoimet suihkutornipesurit, pakatut tornipesurit ovat normaalisti ylöspäin virtaava pystysuuntainen laite, jossa kaasuvirtaus virtaa vastavirtaan absorboivaan nesteeseen nähden. 

Erona on, että pakatuissa tornipesureissa on astian sisällä kerros pesuainetta, joka on suunniteltu parantamaan kontaktia saastuneiden kaasujen kanssa. Tämä materiaali kostutetaan jakootsakkeella, joka sijaitsee mediakerroksen päällä. Puhdistusaine voi olla satunnaisesti "poistettua" materiaalia, kuten satulia tai renkaita, tai se voi olla strukturoitua materiaalia. Kummassakin tapauksessa pakatuissa tornipesureissa on suurempi painehäviö kuin avoimen suihkukammiopesurin, mutta ne voivat tarjota jopa suuremman happaman kaasun tai orgaanisen yhdisteen poistotehokkuuden. 

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.