NCG Järjestelmät

From opinnot to EPC-asennus, LDX Solutions on johtava ei-kondensoituvan kaasun (NCG) ilmanvaihtojärjestelmien toimittaja massa- ja paperiteollisuudessa vuosikymmenten kokemuksella. Tämä sisältää laajan kokemuksen kaikentyyppisten NCG-lähteiden keräämisestä, mukaan lukien High Volume Low Concentration (HVLC), Low Volume High Concentration (LVHC) ja Stripper Off Gas (SOG.).  

NCG-keräysasema

NCG-keräysasema

Edut:

LDX Solutions suunnittelee ei-kondensoituvan kaasun käsittelyjärjestelmiä laimennetun, tiivistetyn ja irrotettavan kaasun järjestelmiin. Nämä järjestelmät on suunniteltu mahdollisimman turvalliseksi ja täyttämään tiukimmat ympäristömääräykset.

 • Järjestelmämme on suunniteltu keräämään, kuljettamaan ja käsittelemään poistokaasut turvallisesti ja tehokkaasti.
 • Jätekaasujen terminen hapetus voidaan saavuttaa soodakattilassa, voimakattilassa, kalkkiuunissa tai tarkoitukseen tarkoitetussa polttouunissa.
 • Voidaan myös järjestää happamien kaasujen pesu hapettumisen jälkeen.
 • Järjestelmät voidaan suunnitella automaattisella tuuletusvapaalla siirrolla eri polttopisteiden välillä.
 • Järjestelmämme on suunniteltu minimoimaan ylimääräisen ilman tunkeutuminen tuuletusjärjestelmään.
 • Järjestelmän lukitukset on suunniteltu suojaamaan sekä henkilöstöä että järjestelmän eheyttä.
 • Putki- ja viemärijärjestelmät on suunniteltu estämään kondenssiveden muodostuminen putkistoihin ja muihin laitteisiin.
NCG-polttouuni lämmöntalteenotolla

NCG-polttouuni lämmöntalteenotolla

Musta viina Hapetus

Yksivaiheinen BLOX-reaktorijärjestelmä

Yksivaiheinen BLOX-reaktorijärjestelmä

LDX Solutions oli edelläkävijä mustalipeän hapettumisen tieteessä massa- ja paperiteollisuudessa yli 50 vuotta sitten. Mustalipeän hapetuksen tarkoituksena on poistaa jäännös Na2S mustalipeässä hapettamalla se stabiiliksi natriumtiosulfaatiksi ennen suorakosketushaihdutinta. Olemme kehittäneet kaksi erillistä lähestymistapaa järjestelmäsuunnitteluun. Jos tila ei ole ongelma, hapettumista tapahtuu kahdessa samankokoisessa säiliössä sarjassa. Kun tilaa on rajoitetusti, samankeskisten säiliöiden käyttö mahdollistaa kaksivaiheisen toiminnan pienemmällä jalustalla. Järjestelmät on yleensä suunniteltu korkeammille nestemäisille kiintoaineille vaahtoamisongelmien välttämiseksi.

Edut:

 • Hapetusjärjestelmät voidaan asentaa joko heikkolipeään tai väkevään lipeään, vaikka vahvalipeä on edullinen.
 • LDX Solutions käyttää patentoitua Lundberg-sumutinta maksimoimaan ilman ja mustalipeän välisen kosketuksen tehokkuuden parantamiseksi ja energiankulutuksen minimoimiseksi tässä kriittisessä ympäristönhallintajärjestelmässä.
 • Reaktorin suunnittelun lisäksi voimme toimittaa BLOX-viimeistelyn järjestelmiin, jotka tarvitsevat parempia tuloksia ilman täydellistä uudelleenrakennusta.
BLOX-reaktorit

BLOX-reaktorit

BLOX-viimeistelylaite

BLOX-viimeistelylaite

Kondensaatti Riisuminen

LDX Solutions on kemiallisen massan valmistuksen likaisten prosessikondensaattien höyrypoistoteknologian johtaja.

Epäpuhtaiden prosessikondensaattien höyrystrippaus on tunnustettu tehokkaaksi menetelmäksi metanolin, kokonaisvähennettyjen rikkiyhdisteiden (TRS) ja muiden vaarallisten ilmansaasteiden (HAP) poistamiseen. LDX Solutionsilla on itsenäisiä Lundberg-malleja ja -järjestelmiä, jotka voidaan integroida olemassa olevaan höyrystinsarjaan tai muuhun myllyprosessiin energiatehokkuuden optimoimiseksi. Poistamisjärjestelmämme voivat toimittaa puhdasta kondensaattia uudelleen käytettäväksi prosessissasi.  Oikaisu ja nesteytyminen järjestelmiä voidaan myös suunnitella.

Integroitu kuorintajärjestelmä

Integroitu kuorintajärjestelmä

Edut:

 • Lundberg-järjestelmät on räätälöity sopimaan prosessiisi ja minimoimaan höyryn käytön.
 • Puristusjärjestelmämme voivat olla itsenäisiä yksiköitä tai integroituja mustalipeän haihdutusjärjestelmään.
 • Lundberg-järjestelmät maksimoivat energian, joka voidaan ottaa talteen kuumentamalla kattilan syöttövettä, kuumentamalla prosessivettä, kuumentamalla mustalipeää, haihduttamalla mustalipeää tai tuottamalla puhdasta höyryä alennetussa paineessa.
 • Voimme myös suunnitella järjestelmiä, joissa on mahdollisuus metanolin lisärektifiointiin tai nesteyttämiseen polttoaineen arvon lisäämiseksi ja SOG-käsittelyn eliminoimiseksi.

Poistaminen ja metanolin nesteyttäminen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

Anna LDX-ratkaisujen olla ympäristöäsi Teollisuuden ratkaisu

Puhtaamman maailman puolesta

Edelleen, mikä tekee meistä parhaan ratkaisun energiansäästötarpeihisi, on vertaansa vailla oleva palvelumme ja elinkaaritukemme. Katso kuinka meidän Jälkimarkkinoiden tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta siitä, mitä laitteita käytät tällä hetkellä.