Syklonit ovat vastaanottimia matala- ja korkeapainejärjestelmille; ne erottavat kuljetusilman tuotteesta syklonin sisällä. Syklonimallit vaihtelevat ja niin myös niiden tehokkuus.

ULTRA KORKEA TEHOKKUUS SYKLONI

​WP ultrakorkean hyötysuhteen syklonilla on erittäin korkea keräysteho, 99,9+%, sama kuin pussisuodattimella. Tämä sykloni on paljon korkeampi rungossa ja kartioosissa kuin tavalliset syklonimme. Kun tuotteen massavirtausnopeus ja koko ovat yhdenmukaiset ja ilman (CFM) virtaus ei vaihtele, suodatinta ei tarvita.

Evoluutista sisääntuloa käytetään tuotteen oikeaan syöttämiseen runko-osaan. Runko-osa on korkea ja voi sisältää vuorauksia, tarvittaessa myös kartioosa on erittäin korkea. Toissijainen kartio asetetaan kartioosan poistoon. Mukana ei ole kulkuovia tai muita ulkonemia, koska sisäpintojen tulee olla mahdollisimman sileitä.

KORKEA TEHOKKUUS SYKLONI

WP korkean hyötysuhteen syklonikeräimellä on erittäin korkea keruuteho monille tuotteille. Tämä sykloni on runko- ja kartioosuudeltaan korkeampi kuin tavalliset syklonimme, ja se on suunniteltu yli 95%-tehokkaaksi. Tätä syklonia käytetään, kun siellä on alavirran suodatin tai muu pölynkeräyslaitteisto.

STANDARDI TEHOKKUUS SYKLONIT

Vakiotehoista syklonikerääjää käytetään suurten tuotemäärien käsittelyyn ja se vaatii toissijaisen suodatuksen. Tämä pölynkerääjärakenne on noin 90% tehokas.

Jälkeen

Jälkeen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.