KIPINÄ TUNNISTUS

Useimmiten pölynhallintajärjestelmiin on asennettu kipinäntunnistus- ja sammutusjärjestelmä. Pienet ilmaan sekoittuneet pölyhiukkaset voivat olla räjähtäviä, kun kipinälämpöenergiaa tuodaan sisään. Sykloneilla tai suodatinvastaanottimilla on oikea ympäristö pölyräjähdyksen mahdollisuus.

Kipinätunnistin on asennettu pölyjärjestelmän putken sivuille, kun kipinä kulkee havaintoalueen ohi, havainnointivyöhyke tunnistaa kipinän ja lähettää sähköisen signaalin kipinäntunnistuksen ohjauspaneeliin. Ohjauspaneeli lähettää signaalin sammutussuuttimille, jotka on asennettu putken sivuille ilmaisimen sijainnin jälkeen. Märkäsammutusjärjestelmä suihkuttaa vesisumua putkeen ja sammuttaa kipinän energian.

Toinen kipinäntunnistusvyöhyke asennetaan tyypillisesti sammutinvyöhykkeen jälkeen. Jos kipinä havaitaan toisella tunnistusvyöhykkeellä, se lähettää sähköisen signaalin ohjauspaneeliin, joka lähettää sitten signaalin keskeytyskeskukseen, joka katkaisee energiaa keskeytysportin magneetti, joka sallii keskeytysportin pudota. Portti pakottaa ilman ja materiaalin pois normaalilta putkiston reitiltä joko ilmakehään tai vastaanottimen ohitusputkistoon.

Kipinäntunnistus teollisuuden vihreään teknologiaan
Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX-ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osien ja huoltopalvelujen avulla.