Useimmiten pölynhallintajärjestelmiin on asennettu kipinäntunnistus- ja sammutusjärjestelmä. Pienet ilmaan sekoittuneet pölyhiukkaset voivat olla räjähtäviä, kun kipinälämpöenergiaa tuodaan sisään. Sykloneilla tai suodatinvastaanottimilla on oikea ympäristö pölyräjähdyksen mahdollisuus.

Kipinäntunnistus teollisuuden vihreään teknologiaan

Kipinätunnistin on asennettu pölyjärjestelmän putken sivuille, kun kipinä kulkee ilmaisimen ohi, ilmaisin tunnistaa kipinän ja lähettää sähköisen signaalin kipinäntunnistuksen ohjauspaneeliin. Ohjauspaneeli lähettää signaalin sammuttimelle, joka on asennettu putken sivuille ilmaisimen paikan jälkeen. Märkäsammutusjärjestelmä suihkuttaa vesisumua putkeen ja sammuttaa kipinän energian.

Toinen kipinäntunnistusvyöhyke asennetaan tyypillisesti sammutinvyöhykkeen jälkeen. Jos kipinä havaitaan toisella tunnistusvyöhykkeellä, se lähettää sähköisen signaalin ohjauspaneeliin, joka lähettää sitten signaalin keskeytyskeskukseen, joka katkaisee energiaa keskeytysportin magneetti, joka sallii keskeytysportin pudota. Portti pakottaa ilman ja materiaalin pois normaalilta putkiston reitiltä joko ilmakehään tai vastaanottimen ohitusputkistoon.

MATALAPAINE SUODATIN OHITTAA

Normaaleissa käyttöolosuhteissa prosessiilma vedetään koneen keskeltä suodattimen läpi suodattimen puhtaan ilman puolella olevalla tuulettimella. Kipinäntunnistusjärjestelmä sijaitsee koneen keskikohdan välissä ja ennen keskeytysporttia ja suodatinta. Keskeytystapahtumassa prosessiilma ohjataan pois pääsuodattimesta suodattimen jälkeiseen putkistoon. Kun keskeytysportin sisäinen siipi putoaa, se ohjaa ilman uudelleen suodattimen ympärille, puhallin jatkaa toimintaansa ja puhdistaa kaikki putket koneen keskipisteistä. Valinnainen takavedon vaimennin voidaan sijoittaa suoraan suodattimen perään.

matalapaine-suodatin-ohitus
Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.