Perusasiat

Elohopea on alkuaine, ja sellaisena se esiintyy luonnostaan ympäristössämme. Normaaleissa olosuhteissa se on nestemäisessä tilassa, mutta noin 357 ºC:n (674,1 °F) lämpötilassa - "kiehumispisteessä" - se muuttuu kaasumaiseen muotoon ja voi vapautua ilmakehään. Kaivosprosessien aikana elohopea poistetaan maasta halutun malmin mukana. Kun louhittava materiaali prosessoidaan haluttujen materiaalien poistamiseksi tai sitä käytetään polttoaineena esimerkiksi kivihiilen tapauksessa, yksi mahdollisista sivutuotteista on elohopeapäästöt. 

Elohopea- ja lasisäiliö heijastavalla pinnalla.

Dustex(R) Aktiivihiili-injektio (ACI)

Kokemuksemme

Vuodesta 2006 lähtien LDX Solutions on suunnitellut ja toimittanut järjestelmiä, jotka pystyvät vähentämään jopa 99% elohopeanpoistoa Activated Carbon Injection (ACI) -tekniikoiden avulla.

CFD-mallinnuksen avulla voimme suunnitella sopivimman ruiskutusjärjestelmän varmistamaan hiilen tasaisen jakautumisen. Tarjoamme laadukkaimpia komponentteja varmistaaksemme tarkan materiaalivirtauksen, vähentää hiilivuotoa sekä minimaalista kulumista ja tukkeutumista avaimet käteen -periaatteella.

Kokeneet suunnittelijamme ja insinöörimme ovat vastanneet asiakkaiden tarpeisiin ACI-järjestelmiemme avulla monilla eri aloilla, mukaan lukien:  massa ja paperi, sementtikivihiilikäyttöiset kattilat, Biomassa/biopolttoaineet, WtE , ja dieselhöyryä, muutamia mainitakseni. Kymmenien asennuksien avulla näytämme edelleen, kuinka ratkaisumme vastaa tarpeisiisi.

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut Elohopea ja raskasmetallit

Ota selvää, kuinka LDX Solutions voi optimoida toimialasi

Verraton palvelumme ja elinkaaritukemme tekevät meistä parhaan ratkaisun Mercury & Heavy Metals Controlin tarpeisiisi. Katso kuinka meidän Jälkimarkkinat tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta tällä hetkellä käyttämistäsi laitteista.