LDX Solutionsilla on Alan kokemus

 Hyödynnämme CFD-analyysiä ja 3D CAD -järjestelmiä ja kehitämme jokaiselle asiakkaalle optimaalisen räätälöidyn suunnittelun.Paras valinta suuren pölykuormituksen tai matalan bulkkitiheyden materiaalisovelluksiin.

 Suunnitteluprosessiemme pääpainopisteet ovat:

 • Parhaat järjestelyt ja pääsymahdollisuudet helpon ja turvallisen huollon ja jalanjäljen minimoimiseksi.  
 • Painehäviön, paineilman kulutuksen ja pussin kulumisen minimoiminen kokonaiskäyttökustannusten pienentämiseksi
 • Tukevat yksiköt, jotka toimitetaan modulaarisessa muodossa minimoimaan kenttäajan ja asennuskustannukset
Dustex järjestelmät
Dustex Kangassuodattimet

Jotkut Dustexin tärkeimmistä suunnitteluominaisuuksista® järjestelmät kilpailijoiden lisäksi ovat:

 • Patentoitu monoliittinen kelluva pannun yläluukku
 • Oma, edistyksellinen korkea sivusisääntulo
 • 4-seinäinen modulaarinen muotoilu
 • Patentoitu roiskunut moduulirakenne suuriin sovelluksiin

Perusasiat Tietty Asia (PM)

Hiukkaset (PM) on yleinen termi, jota käytetään ympäröivään ilmaan tai prosessikaasuvirtoihin suspendoituneille kiinteille hiukkasille ja nestepisaroille. PM:ää voidaan kutsua myös nimellä PM10 ja PM2.5 jotka viittaavat aerodynaamiseen vastaavaan halkaisijaan, joka on 10 mikronia tai vähemmän ja 2,5 mikronia tai vähemmän.   

Ilmassa olevien hiukkasten alkuperä voi olla luonnollista, kuten tuulen puhaltamaa pölyä ja tulivuoria, tai ihmisen toiminnasta, kuten fossiilisten polttoaineiden poltosta ja autoista. Ilmassa olevat hiukkaset voivat syntyä myös ilmakehän reaktioista ilmassa olevien kaasujen, kuten rikkioksidien, orgaanisten yhdisteiden ja typen oksidien, välillä.

Erityistä asiaa

Haitallisin Ilman pilaantumisen muoto

Hiukkaset ovat myös suurin syy ilmassa näkyvään näkyvyyden sameaan sekä haitaksi, joka voi likaa kaikkia paljastuneita pintoja.

Sen haitallisten vaikutusten vuoksi Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (US EPA) on asettanut hiukkasten hallinnan etusijalle. Vuonna 1970 annetun Clean Air Actin hyväksymisen myötä EPA määritteli hiukkaset ensisijaiseksi epäpuhtaudeksi ja on keskittänyt suuren osan täytäntöönpanotoimistaan ilman hiukkasten vähentämiseen.

Mikä on a baghouse?

Kangassuodatinpölynkerääjä, jota yleisesti kutsutaan pussikammioksi tai vain pölynkerääjäksi, on keräyslaite, joka on suunniteltu poistamaan suuria hiukkasia, joiden koko on yli 1 mikronin. Niitä käytetään useissa prosessisovelluksissa, jotka tuottavat pölyä sekä mekaanisen käsittelyn että palamisprosessien kautta tyydyttymättömissä kaasuvirroissa.

Baghouset toimivat käyttämällä läpäisevää estettä, jonka läpi prosessikaasu kulkee, mikä mahdollistaa hiukkasten poistamisen kaasuvirrasta. Koska kaasun on läpäistävä tämä este, ne ovat erittäin tehokkaita ja voivat saavuttaa suuremman poistonopeuden kuin 99,9%. Ne on suunniteltu integroiduilla puhdistusjärjestelmillä poistamaan kerääntynyt pöly suodattimista jatkuvan toiminnan mahdollistamiseksi ja suodattimen käyttöiän pidentämiseksi. Niitä käytetään yleisesti prosesseissa 260 °C (500 °F) asti. 

Baghouse

DUSTEX® PULSSIJET KANKAINEN SUODATIN

Pulssisuihkutyyppinen kangassuodatin on baghouse-tekniikoiden johtaja. Koska perussuunnittelussa ei ole liikkuvia osia ja poistotehokkuus on suurempi kuin 99%, pulssisuihkukassi voidaan suunnitella vastaamaan laitoksen käytettävissä olevaa jalanjälkeä sekä toiminnan kustannustehokkainta ja tehokkainta suunnittelua.

Dustexin kanssa® Pulse-Jet Fabric Filter, likaiset kaasut tulevat pussikammion moduuleihin pussikammion sivutulon kautta ja jakautuvat tasaisesti suodatinmateriaaliin.

Pulssisuihkupuhdistusjaksoa ohjataan puolijohdeajastimella tai PLC:llä, joka ohjaa paineilman pulsseja. Ilman kokoojaan varastoitu paineilma vapautuu solenoidikäyttöisellä pulssiventtiilillä ja kulkee jokaisen viilapussirivin yläpuolelle asennetuista puhallusputkista pusseihin muodostaen paineaallon. Tämä pulssiilma kulkee pitkin jokaisen suodatinpussin pituutta peräkkäin aiheuttaen aaltoiluvaikutuksen, jolloin se irtoaa ja vapauttaa pölykakun suppiloon.

Dustex pulssisuihkukangassuodatin

DUSTEX® PULSSIJET KANKAINEN SUODATIN

Pulssisuihkupuhdistusjärjestelmällä laitos voi valita suodattimien puhdistuksen on-line tai off-line. Koska järjestelmä voidaan ohjelmoida pölynpoistoon säännöllisin ja/tai tarpeen mukaan, tämä tekniikka mahdollistaa suodatinpussien täydellisemmän puhdistuksen ja kunnostuksen minimaalisilla paineenvaihteluilla prosessissa.

Putkilevyn yläpuolella oleva alue, joka tunnetaan nimellä puhtaan ilman syöttöaukko, toimii ulostulona, joka kuljettaa puhdasta ilmaa ilmakehään. Osa puhdistusjärjestelmää – puhallusputket – on myös sijoitettu puhtaan ilman syöttötilaan. Solenoidiventtiileillä varustetut ilmankokoojat sijaitsevat puhtaan ilman syöttöaukon päällä. Putkilevy sijaitsee puhallusputkien alla ja pitää suodatinpussit paikoillaan.

Kun kaasut kulkevat suodattimen läpi, hiukkaset kerätään pussien päälle ja kerätään suppiloihin, jotka syöttävät materiaalinkäsittelyjärjestelmää. Puhtaat kaasut kulkevat sitten poistosarjan, sisätuulettimen ja pinon läpi.

DUSTEX® PULSSIJET KANKASSUODATTIMEN OMINAISUUDET

Dustex järjestelmät

Pulssisuihkupuhdistusjärjestelmällä laitos voi valita suodattimien puhdistuksen on-line tai off-line. Koska järjestelmä voidaan ohjelmoida pölynpoistoon säännöllisin ja/tai tarpeen mukaan, tämä tekniikka mahdollistaa suodatinpussien täydellisemmän puhdistuksen ja kunnostuksen minimaalisilla paineenvaihteluilla prosessissa.

 • Patentoitu, edistynyt sivusisääntulon muotoilu
 • Dustex® Monoliittinen kelluva pannun yläovi
 • Pystyy pitkien laukkujen suunnitteluun jopa 30′ asti
 • Jaetut modulaariset tai paneloidut mallit

Sivusisäänkäynti Selitetty

Alla olevassa kuvassa on Dustexin CFD-mallivertailu® sivuaukon muotoilu verrattuna perinteiseen syöttösuppilon sisääntuloon. Kuten vasemmalla olevasta kuvasta näkyy, sivutulon suunnittelunopeudet ovat pienemmät ja suurin osa savukaasuista kulkee etuseinästä moduulin takaseinään. Suppilon sisääntulossa, kuten oikealla olevasta kuvasta näkyy, savukaasujen nopeudet ovat paljon suuremmat ja savukaasut kulkevat pystysuunnassa ylöspäin pusseihin. Tämä johtaa pussien kulumiseen ja hiukkasten takaisin kulkeutumiseen pusseihin. Sivun sisääntulorakenne pystyy käsittelemään saman kaasumäärän, mutta pienemmällä jalanjäljellä käyttämällä pidempiä suodatinpusseja ja vähentäen samalla pussin kulumisongelmia.

Dustexin CFD-mallin vertailu

DUSTEX® KELLUVA PANON YLÄOVI

Patentoitu Dustex® monoliittinen nosto-ovi on otettu erittäin hyvin vastaan erilaisissa teollisissa sovelluksissa turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi:

Dustex® monoliittinen nosto-yläovi
 • Turvallisuus toiminnan aikana – Huolto nostaa oven yhtenä kappaleena mukana tulevalla nostimella. Henkilökunta vain astuu alas putkilevyille päästäkseen käsiksi pusseihin työskennellessään hyvin valaistussa ja tuuletetussa kattohuoneistossa – ei ahtaita tiloja.
 • Helppo pääsy huoltoon – Sisäänrakennettu puhdistusjärjestelmä nostaa yläkannen avulla ja mahdollistaa välittömän pääsyn putkilevyihin, pusseihin ja häkkeihin huoltoa varten.
 • Kattohuoneistoon pääsy ei vaadi jäähtymistä – Tämä kiinteä puhdistusjärjestelmä mahdollistaa myös pääsyn pusseihin ilman, että sinun on käsiteltävä raskaita ja mahdollisesti kuumia puhallusputkia tai murehtimatta syöpyneistä liitännöistä, jotka ovat yleisiä pulssisuihkusovelluksissa.
 • Ei vuotosuunnittelua - Patentoitu muotoilu mahdollistaa oven pohjalevyn laajentumisen moduulin mukana kuumissa prosesseissa ja välttää oven vääntymisen, joka johtaa vuotamiseen monissa malleissa.
Patentoitu Dustex® monoliittinen nosto-yläovi

Modulaarinen Design

Dustex® Suunnittelut keskittyvät modulaariseen lähestymistapaan kenttäajan minimoimiseksi. Järjestelmämme toimitetaan suurina mahdollisina kappaleina, mikä minimoi kenttäajan ja suuren nosturin työmaalla olevan ajan. Tämä lähestymistapa mahdollistaa varsinaisen pussikammion asentamisen suurelta osin muutamassa päivässä ja viimeistelytyöt pienemmällä nosturilla. Myymäläeristys on mahdollista myös ylimääräisten kenttävaatimusten poistamiseksi.

Modulaarinen suunnittelu

Jakaa Moduulin suunnittelu

Dustex® Split Module -muotoilu on patentoitu rakenne, jota käytetään suurempiin virtaussovelluksiin. Jaetun moduulin suunnittelussa moduulit toimitetaan paikalle pystyjaettuna. Molemmat puolikkaat voidaan sitten liittää yhteen pellolla ja nostaa suoraan rakenteeseen. Kaikki korkean puolen välilevyt on esiasennettu yksiköihin valmistuspajassa, ja yksiköitä on saatavana tehtaalla asennetulla eristeellä ja verhouksella kenttäajan minimoimiseksi entisestään.

Jaettu moduulisuunnittelu
Jälkimarkkinat-osat-huolto

Anna LDX-ratkaisujen olla sinun Erityinen materiaalinkeräysratkaisu

Puhtaamman maailman puolesta

Lisäksi vertaansa vailla oleva palvelumme ja elinkaaritukemme tekevät meistä parhaan ratkaisun hiukkaskeräystarpeisiisi.​ Katso, miten Jälkimarkkinat tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta tällä hetkellä käyttämistäsi laitteista.