LDX-ratkaisut Dustexin syklonit ja multisyklonit

Dustexin syklonit

Dustex perustettiin sillä perusteella, että oli tarvetta hyvälle, hTehokas, puhdistettava sykloni. Tämän tarpeen ja perustajien kekseliäisyyden seurauksena syklonit ovat olleet pääerikoisuutemme.ince 1947.

Suunnittelemme ja valmistamme viisi erillistä sykloni- ja monisyklonikeräintyyppiä vastaamaan tarpeisiisi. 

Sykloni Perusasiat

Oletko koskaan ollut "scramblerissä" huvipuistossa? Jos vastauksesi on "kyllä", olet kokenut omakohtaisesti syklonin periaatteet. Pyörimällä ajon aikana ulkopuolinen ihminen puristuu sisäpuolen toimesta. Miksi? Keskipakovoiman takia. Tämä on keinotekoisen painovoiman muoto. Itse asiassa, mitä nopeampi spin, sitä enemmän "gravitaatiovoimaa" tai "g-voimaa" syntyy ja sitä nopeammin hiukkaset liikkuvat ulos.

Syklonissa prosessikaasu saatetaan pyörimään. Tämä luo "g-voiman" kaikkeen kaasuun. Tämä voima aiheuttaa hiukkasten ja pölyn siirtymisen "matkan" ulkopuolelle. Sitten kun kaasu käännetään poistumaan syklonista, hiukkasten liikemäärä mahdollistaa niiden erottamisen kaasuvirrasta! Mitä pidempi/pitempi sykloni on, sitä pidempään hiukkanen on "matkalla" ja sitä tehokkaampi erotus.

Nyt et koskaan katso syklonia samalla tavalla.

Syklonin perusteet

Dustex Syklonit

Cyclone Basic

75 vuoden kokemuksella olemme oikea valinta ja oikea ratkaisu jokaiseen haasteeseen.

Suunniteltu, suunniteltu ja testattu tarjoamaan suurin mahdollinen hyötysuhde mahdollisimman pienellä painehäviöllä, valmistamme viisi erillistä syklonikerääjää:

  1. Dustex® ST-sarjan tehokkaita yksiputkisykloneja
  2. Dustex® PC-sarja raskaiden ensisijaisten esipuhdistussyklonien
  3. Dustex® ST-10-sarjan teräksiset korkeatehoiset moniputkisyklonit
  4. Dustex® M-40A valettu alumiininen monikloonisykloni

Dustex® sarja valurautaisia monikloonisykloneja (kuten kuvassa)

Dustex® syklonit
Jälkimarkkinat-osat-huolto

Anna LDX-ratkaisujen olla sinun Hiukkasten keräysratkaisu

Puhtaamman maailman puolesta

Lisäksi vertaansa vailla oleva palvelumme ja elinkaaritukemme tekevät meistä parhaan ratkaisun hiukkaskeräystarpeisiisi.​ Katso, miten Jälkimarkkinat tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta tällä hetkellä käyttämistäsi laitteista.