Kustannustehokas ja polttoainetehokas Teknologiat

Kaksi jälkipolton ohjausjärjestelmien ratkaisuista ovat Selective Non-Catalyytic Reduction (SNCR) ja Selective Catalytic Reduction (SCR). Molemmat ovat kustannustehokkaimpia ja polttoainetehokkaimpia teknologioita, joita käytetään vähentämään kiinteiden lähteiden päästöjä. 

LDX Solutions tarjoaa kenttäkokemustamme ja ruiskutusteknologiaamme hyödyntäen täydelliset SCR- ja SNCR NOx -ohjausjärjestelmät eri laitoksille. Huippuluokan suunnittelu, simulointi ja tekniikka takaavat etuja ja tuloksia, jotka ylittävät vaatimukset ja täyttävät takuut.

NOx valvonta

Perusasiat Typpioksidit - EIx

NOx on yleinen termi, jota käytetään NO:lle ja NO:lle2tai typen oksideja. Kolme pääasiallista NOx-lähdettä: lämpö NOx, polttoaineen NOx ja nopea NOx syntyvät palamisen aikana, erityisesti korkeissa lämpötiloissa. Käyttökohteissa, kuten kattilassa ja uunissa, korkeat liekin huippulämpötilat, jotka johtuvat nopeasta polttoaineen ja ilman sekoittumisesta ylimääräiseen käytettävissä olevaan happiin, edistävät NOx-päästöjen muodostumista.

Merkittävä ilmansaasteen muoto, nimeltään fotokemiallinen savusumu, sekä troposfäärin otsoni muodostuu NOx:n ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) reagoiessa auringonvalon vaikutuksesta.

LDX Solutions Scope for DeNOx-järjestelmät

Projekti-insinööri- ja suunnittelijatiimimme työskentelee tiiviissä suunnittelutiimisi kanssa varmistaakseen, että kaikki SCR:n tai SNCR:n tekniset tiedot ja vaatimukset integroidaan saumattomasti järjestelmään. NOx-ohjausjärjestelmämme voidaan toimittaa avaimet käteen -periaatteella, mukaan lukien pumppu- ja ohjaussuuttimet, ruiskutussuuttimet ja sumutussuuttimet, ohjauslaitteet ja PLC, katalysaattori (vain SCR), NH3 varastosäiliö ja kuorma-auton purkuasema.

Soveltamisala DeNOx-järjestelmille

Typen oksidit (NOx) Poistaminen

EPA-määräykset tukevat tai edellyttävät NOx valvoa laitoksia mahdollisimman alhaisen päästötason saavuttamiseksi. Yksi ratkaisu jälkipolton ohjausjärjestelmiin on Selective Non-Catalytic Reduction (SNCR). Tällä tekniikalla, NOx pelkistyy typeksi (N2) ja vettä (H2O) reaktioiden sarjan kautta savukaasuun ruiskutetun reagenssin (tai reagenssien) kanssa. Yleisimmät kaupallisissa sovelluksissa käytetyt reagenssit ovat ammoniakki ja urea.

Stökiömetrinen reaktio, jossa käytetään ammoniakkia selektiiviseen pelkistysprosessiin, on:

4NO + 4NH3 + O2 → 4N2 + 6H2O

2NO2 + 4NH3 + O2 → 3N2 + 6H2O

EI + EI2 + 2NH3 → 2N2 + 3H2O

SNCR Käsitellä asiaa

Optimaalinen lämpötila-alue ammoniakkihydroksidin SNCR-injektiolle on 900–1000 °C ja urealle 950–1050 °C (1740–1920 °F).

Lämpötilan ja muiden tekijöiden lisäksi oikea ammoniakin jakautuminen on tärkeää sen varmistamiseksi, että prosessi tapahtuu optimaalisissa olosuhteissa: Ruiskutettujen pisaroiden on oltava optimaalisen kokoisia, riittävän suuria, jotta ne tarjoavat riittävän impulssin ja tunkeutumisen savukaasuihin homogeenisen peittokyky ja riittävän pieni haihtumaan luotettavasti vaaditulla alueella. Ruiskutusjärjestelmämme täyttää nämä vaatimukset tehokkaasti ja pystyy käsittelemään savukaasujen NOx-pitoisuuden suuria vaihteluita.

SNCR-prosessi

LDX Solutions tarjoaa kenttäkokemustamme ja ruiskutusteknologiaamme hyödyntäen täydellisiä SNCR NOx -ohjausjärjestelmiä eri laitoksille. Huippuluokan suunnittelu, simulointi ja tekniikka takaavat edut ja tulokset, jotka ylittävät vaatimukset ja täyttävät takuut.

SNCR Testaus

LDX Solutions pystyy tarjoamaan NOx-testauksen kannettavan ammoniakin ruiskutusjärjestelmämme kautta ja pinotestauksen CEMS-perävaunumme (jatkuva päästöjen valvontajärjestelmä) kautta.

SNCR-testaus
Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut EIx Ohjaus

Ota selvää, kuinka LDX Solutions voi optimoida toimialasi

Edelleen tekee meistä parhaan ratkaisun NOx Control -tarpeisiisi on vertaansa vailla oleva palvelu ja elinkaarituki. Katso kuinka meidän Jälkimarkkinat tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta tällä hetkellä käyttämistäsi laitteista.