Geoenergy®

Dustex_image
Dustex
wet-esp-lainaus
Geoenergy-logo
Lundberg-NCG-metanoli-polttojärjestelmä
Lundberg-A-Registered-Brand-of-LDX-Solutions
Länsi-Pneumatiikkatehdas
Länsi-Pneumatiikka

Geoenergia Ilmansaasteiden hallintatekniikka

Geoenergy®-brändituotteemme ovat yrityksen kehitystyötä, joka aloitettiin Seattlessa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa vuonna 1980. Geoenergy®-tiimi oli edelläkävijöitä ilmansaasteiden hallintatekniikan kehittämisessä paneeliteollisuudelle. Tämä menestys on johtanut Geoenergy®-tuotteiden laajaan hyväksymiseen monilla muilla prosessiteollisuuden aloilla, kuten sähköntuotannossa, jätteenpoltossa, biopolttoaineiden valmistuksessa ja eristeiden tuotannossa.

Geoenergy®-brändin hankinnasta vuonna 2002 lähtien LDX Solutions on jatkanut Geoenergy®:n suunnittelua, suunnittelua ja toimittamista. GeoTherm® Regenerative Thermal Oxidizer (RTO), GeoTherm® Regeneratiivinen katalyyttinen hapetin (RCO), ja E-Tube® märkä sähköstaattinen suodatin (märkä ESP) yhdessä märkäpesureiden perheen kanssa. Mukana on suurin ja kokenein kenttäpalvelun ammattilaisten tiimi, joka on sitoutunut tukemaan Geoenergy®-tuotteita asiakkaiden tiloissa.

Geoenergy ilmansaasteiden valvontatekniikka

Geoenergy®-brändin saavutuksen ja menestyksen tunnusmerkkejä ovat:

  • No. 1 päästöjenhallintalaitteiden toimittaja paneeli- ja pellettivalmistusmarkkinoille
  • Yli 18 000 000 cfm asennettua kantaa E-Tube®:lle Kosteat ESP:t
  • Yli 10 000 000 cfm asennettua kantaa GeoTherm®:lle RTO:t ja RCO:t
  • 90% kattilan markkinaosuus Märkä ESP järjestelmät

Kiinnostaako analysointi, arviointi ja kenttä Tarkastukset?

Parhaat osat ja lyömätön palvelu

LDX Solutionsilla on vuosien kokemus tarkastus- ja mekaanisten palveluiden tarjoamisesta laajalle joukolle kumppaneita lukuisilla toimialoilla. Tehtävämme on löytää suuret ja pienet ongelmat, jotka vievät laitteet offline-tilaan. Meillä on osia paitsi suunniteltuihin ja patentoituihin järjestelmiimme myös muihin.