Suunniteltuja ratkaisuja A Puhtaampi maailma

LDX Solutions on maailmanlaajuinen ilmansaasteiden hallinnan, prosessien parantamistekniikoiden, pneumaattisten kuljetusten, energiansäästöratkaisujen sekä jälkimarkkinoiden tuen ja palvelujen toimittaja raskaalle teollisuudelle. Brändituote- ja -palveluvalikoimamme kautta meillä on tuhansia asennuksia ja puhdistamme ilmaa yli 20 maassa ja yli 50 eri toimialalla.

LDX-tuotemerkeillä – Dustex®, Geoenergy®, Lundberg®, Western Pneumatics on yhdistetty yli 200 vuoden kokemus alalta. LDX-tiimi jatkaa ylpeänä perustajiemme tehtävää auttaa asiakkaitamme mukauttamaan huipputeknologiaa nopeasti muuttuvan modernin maailman ympäristövaatimuksiin.

Alan johtavien valmistus- ja asennustiimien kanssa pyrimme olemaan yksi lähde kaikessa innovatiivisesta tuotesuunnittelusta tehdastoimintojen tukemiseen. Laadukkailla laitteilla, osilla ja palveluilla takaamme tehokkuuden ja huippuosaamisen – myös asennuksen ja käynnistyksen jälkeen. Toimimme täysimittaisena projekti- ja jälkimarkkinatoimittajana omalla käyttöönotolla. Erinomaista mainettamme tukevat monet tyytyväiset asiakkaamme, joiden kanssa meillä on pitkäaikaisia suhteita.

Tekniikka a Puhtaampi ympäristö

AH Lundberg® perustettu

1937
1947

Dustex® perustettu

Lundberg® ostaa Geoenergy® International Corporationin

2002
2008

Lundberg® avaa Euroopan toimiston Bilbaoon, Espanjaan

Dustex® ostaa Lundberg® & Geoenergy®

2016
2019

LDX Solutions lanseerattiin

Geoenergy(R) & Lundberg(R) Espanja fuusioitui Dustexin (R) kanssa

LDX Solutions ostaa Western Pneumaticsin

2021

LDX Solutions perustettiin vuonna 2019 seuraavana kehitysaskeleena Dustex LLC:n ja Lundberg LLC:n vuonna 2016 yhdistyessä. Western Pneumaticsin hankinta tapahtui pian sen jälkeen, kun saimme laajentua nopeammin ja investoida uusien tuotekehitykseen. LDX Solutions -ratkaisuina brändi-identiteettimme ylläpidetään yhden yrityssateen alla, ja nykyiset ja tulevat asiakkaamme voivat kokea luotetut Lundberg®-, Dustex®-, Geoenergy®- ja Western Pneumatics -tuotteet sekä erinomaisen palvelun, josta meidät tunnetaan.

LDX-ratkaisut Kansainväliset toiminnot

Eugene Office

+1 (541) 461-2600
110 North Seneca Rd.
Eugene, OR 97402 USA

Bilbaon toimisto

+34 944 800-242
Zugatzarte 32
48930 Bilbao, Espanja

Rustonin toimisto

+1 (318) 232-1307
2601 McDonald Ave
Ruston, LA 71270 USA

Seattlen toimisto

+1 (425) 283-5070
8271 154th Ave. NE, Ste 250 Redmond, WA 98052 USA

Jälkimarkkinoiden osat ja huolto

+1 (678) 213-0295
322 North Point Pkwy, STE K & L Acworth, GA 30102 USA

Atlantan toimisto

+1 (770) 429-5575
60 Chastain Center Blvd, Ste 60 Kennesaw, GA 30144 USA

LDX-ratkaisut Johtoryhmä

William O'Shea, toimitusjohtaja
William O'Shea, toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja

Bill on toiminut LDX Solutionsin toimitusjohtajana tammikuusta 2021 lähtien. Hän tuo 30 vuoden kokemuksen raskaan teollisuuden projekti-, tuote- ja palveluyrityksistä. Aiemmat tehtävät ovat olleet johtavia organisaatioita, jotka ovat keskittyneet veden ja ilman saasteiden hallintaan, sementti-, kaivos-, sähköntuotantoon ja rakennusmateriaaleihin. Bill muuttaa vision strategiaksi, strategian toiminnaksi ja toiminnan kestäviksi tuloksiksi ja kestäviksi organisaatioiksi.

Koulutus:

Konetekniikan BS Lafayette Collegesta; MBA Lehighin yliopistosta; AMP Harvard Business Schoolista

Don Wright, talousjohtaja
Don Wright, talousjohtaja

Talousjohtaja

Don liittyi LDX Solutionsiin tammikuussa 2022 ja keskittyi parantamaan kirjanpito- ja hallintotoimintoja kohdistamalla kirjanpitoprosesseja uudelleen, integroimalla yritys yhdeksi yritysjärjestelmäksi ja kehittämällä tehokkaampia menettelytapoja.

Donilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus useiden pienten ja keskisuurten yritysten talousjohtajana toimialoilla valmistukseen, ohjelmistoihin, IT-palveluihin, terveydenhuoltoon ja bioteknologiaan. Hänen kokemuksensa tekee hänestä hyvin soveltuvan LDX Solutionsin laajaan teollisuuteen ja palveluun sekä tarpeeseen integroida ja lisätä tehokkuutta.

Koulutus:

BS-tutkinto konetekniikassa US Military Academysta; MBA Texasin yliopistosta Austinissa

Scott Terhune, CRO Chief Revenue Officer LDX Solutions
Scott Terhune, CRO

Veropäällikkö

Scott tuli LDX Solutionsille syyskuussa 2023. Hänellä on 30 vuoden kokemus teknisestä myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä useilla toimialoilla keskittyen erityisesti ilmansaasteiden hallintaan ja jätevedenkäsittelyteknologioihin. Hän on työskennellyt sähköntuotannon, kemian jalostuksen, kaivostoiminnan ja sementin parissa. Myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen lisäksi Scottilla on syvä tausta strategian kehittämisessä keskittyen sekä yrityksen kasvun että jalanjäljen kasvattamiseen markkinoilla.

Koulutus:

Biologian BS Oklahoma State Universitystä; MBA Oklahoma State Universitystä

Ron Shriver, COO
Ron Shriver, COO

Operatiivinen johtaja

Ron aloitti yrityksen palveluksessa vuonna 2021. Hänellä on yli 40 vuoden valmistuskokemus ja hän on toiminut johtotehtävissä sekä suunnittelussa että operatiivisissa tehtävissä useissa globaaleissa auto- ja ilmansuodatinteollisuudessa. Näitä ovat Honda Motor, Tower Automotive, Thyssenkrupp Fabco, Martinrea ja AAF Flanders. Hänellä on asiantuntemusta rinnakkaissuunnittelusta, metallinmuovauksesta, automaatiosuunnittelusta, valmistuskustannusten alentamisesta, prosessien parantamisesta ja tuotannon laajennusprojektien toteutusryhmien johtamisesta. Ron on toiminut useissa alan johtokunnissa ja nimitetty National Science Foundationin uusien materiaalien komiteaan.

Koulutus:

BEET Ohio Institute of Technologysta; Six-Sigma Executive Training Itä-Michiganin yliopistosta; Honda Motor Companyn johdon kehittämisohjelma

Brian Kalata, APC-toimintojen johtaja

Varatoimitusjohtaja APC Operations

Brian johtaa APC-divisioonan suunnittelua, projektinhallintaa ja tuotesuunnittelua. Edustaen LDX Solutionsia yli 17 vuoden ajan, hän on toiminut asiakkaidemme ensisijaisena yhteyshenkilönä varmistamalla, että järjestelmämme vastaavat asiakkaiden kaupallisia ja teknisiä vaatimuksia sekä spesifikaatioita sovitun budjetin ja aikataulun puitteissa. Hänellä on yli 27 vuoden kokemus ilmansaasteiden hallinnasta ja sementtiteollisuudesta, ja hän on toiminut teknisenä johtajana, myyntijohtajana, suunnittelupäällikkönä, vanhempi projektipäällikkönä, sovellusinsinöörinä ja sopimuspäällikkönä.

Koulutus:

BSME Lehighin yliopistosta

Matt Devitt, jälkimarkkinajohtaja
Matt Devitt, jälkimarkkinajohtaja

Varatoimitusjohtaja Aftermarket

Hän on käyttänyt monia hattuja suunnittelun, projektinhallinnan ja myynnin aloilla. Matt on onnellisin työskennellessään tiiminsä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa löytääkseen ratkaisun, joka luo räätälöityä arvoa kumppaneillemme. Jälkimarkkinoiden johtajana hän keskittyy ratkaisujen löytämiseen asiakkaille ja samalla maailmanluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Matt aloitti uransa Lafargen palveluksessa Alpenan tehtaalla kemianinsinöörinä. Viimeisten 20 vuoden aikana hän on toiminut erilaisissa tehtävissä sementti-, kalkki-, teräs-, sähkö- ja kangassuodatusteollisuudessa.

Koulutus:

kemian insinööri Michigan Techistä; MBA Penn Statesta

Michael Szczachor, APC:n myyntijohtaja
Michael Szczachor, APC:n myyntijohtaja

APC:n myyntijohtaja

Michael liittyi LDX Solutionsiin joulukuussa 2021 APC-myynnin johtajana johtamaan myynti- ja sovellustiimien pyrkimyksiä tarjota ilmansaasteiden valvontalaitteita LDX:n laajalle asiakaskunnalle. Michael on vanhempi johtaja, jolla on yli 12 vuoden kokemus suunnittelusta, myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä, tuotesuunnittelusta sekä ohjelma- ja toimintojohtamisesta. Hän aloitti uransa tehdasinsinöörinä ja on työskennellyt osaston suunnittelupäällikkönä, LSS Black Belt -sovelluksena, sovellusinsinöörinä, projektipäällikkönä, aluemyyntipäällikkönä ja myyntijohtajana.​

Koulutus:

Teollisuuden ja järjestelmätekniikan BS Texas A&M -yliopistosta; MBA Texas Christian Universitystä

Chris Peterson, pneumaattisista kuljetuksista vastaava johtaja
Chris Peterson, pneumaattisista kuljetuksista vastaava johtaja

Pneumaattisten kuljetusten johtaja

Chris ohjaa myynti- ja sovellustiimin pyrkimyksiä tarjota suunniteltuja ratkaisuja pneumaattiseen pölynhallintaan ja -siirtoon. Chris aloitti uransa Western Pneumaticsilla vuonna 2006 aloittaen projektiinsinöörinä. Hän on toiminut projektiinsinöörinä, projektipäällikkönä, suunnittelupäällikkönä ja myynti-/sovelluspäällikkönä ennen nykyistä tehtäväänsä.

Koulutus:

Konetekniikka Oregon State Universitystä

Tracy McClain, valmistusjohtaja
Tracy McClain, valmistusjohtaja

Valmistusjohtaja

Tracy liittyi Western Pneumaticsiin vuonna 1993, missä hän toimi eri tehtävissä kirjanpidossa, mukaan lukien yrityksen taloushallinnon johtajana talousjohtajana. Vuonna 2017 hän liittyi hallitukseen ja osallistui aktiivisesti yrityksen hankintaan valmistelemisessa. Hän oli avainasemassa taloudellisen ohjauksen antamisessa omistajille, kun LDX Solutions osti yrityksen vuonna 2021, jolloin hänestä tuli divisioonan valvoja. Äskettäin hänet ylennettiin tuotantojohtajaksi, joka vastaa tuotantotoiminnoista sekä Eugenessa, Oregonissa että Rustonissa, Louisianassa. Hänellä on asiantuntemusta taloushallinnosta, talousraportoinnista, ERP:n käyttöönotosta, verolainsäädännöstä, valmistuskustannusten alentamisesta sekä kirjanpidon, henkilöstöresurssien ja IT:n yhteisten palvelujen hallinnasta.

Koulutus:

BS Business Administration Oregonin yliopistosta

Paul Seefeld, Business Dev Manager
Paul Seefeld, Business Dev Manager

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Paul on työskennellyt LDX Solutionsissa (entinen Lundberg) vuodesta 1999. Hän on tällä hetkellä Pohjois-Amerikan liiketoiminnan kehityspäällikkö ja asuu Jacksonvillessä, Floridassa. Ennen Lundbergille tuloaan hän toimi tuotepäällikkönä ja tuoteinsinöörinä Beloit Fibre Systems -konsernissa. Hän on ollut BLRBAC:n, TAPPI:n ja Pine Chemicals Associationin jäsen.

Koulutus:

MS Industrial Engineering Georgia Institute of Technologysta, BS Industrial Engineering Cincinnatin yliopistosta

Ibon Ezkerra, GM Europe
Ibon Ezkerra, GM Europe

Euroopan pääjohtaja

Ibon liittyi LDX:n (entinen Lundberg) palvelukseen vuonna 2013. Hänellä on yli 24 vuoden kokemus teollisuus- ja konepajayrityksistä. Ibon vastaa Euroopan liiketoiminnan merkittävästä kehityksestä ja kasvusta (700%) LDX-toimistoistamme Bilbaossa-Espanjassa. Asiakkaat yli 20 maasta valitsevat nyt LDX Solutions -ratkaisun, koska he kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin, tukeemme ja asiantuntemuksemme, mikä johtaa kannattaviin parannuksiin heidän toiminnassaan.

Koulutus:

teollisuuskoneinsinööri Bilbaosta; MBA Mondragonin yliopistosta

Ura LDX Solutionsin parissa Liity meihin!

Liity osaksi LDX Solutionsia

Liity johtavaan täyden palvelun suunnittelu-, valmistus- ja asennustoimittajaksi, joka tarjoaa räätälöityjä ilmansaasteiden hallintaa, pneumaattista kuljetusta, prosessien parantamistekniikoita ja energiansäästöratkaisuja raskaalle teollisuudelle.