Arvioi, korjaa, rakenna uudelleen

LDX voi arvioida, korjata, rakentaa uudelleen ja neuvoa seuraavissa vaiheissa, jotta puhaltimesi saadaan takaisin toimintakuntoon. Tavallisia tyylejä on varastossa hyllyssä hätätilanteita varten. Älä unohda lähettää sähköpostia service@LDXsolutions.com tai soita +1 (800) 647-6167 maksuttomaan konsultaatioon operatiivisten tarpeidesi arvioimiseksi.

Jälkimarkkinat-puhaltimet-korjaus-kuva
Ennen
Puhaltimien korjaukset ja varaosat
Jälkeen

Kotelo työstetty uudelleen yhteiseen pituuteen, molemmat siipipyörät työstetty uudelleen yhteispituisiksi ja tasapainotettu molemmat, vaihdettu käyttövaihteet kulumisen vuoksi ja korjattu laakeripatruunoita. Uusimme myös muiden valmistajien puhaltimia. Pyydä lisätietoja kyvyistämme.

Uudelleenvalmistettu Puhaltimet

Tarjoamme kunnostettuja OEM-puhaltimia (Sutorbilt, Roots jne.) samanlaisella takuulla kuin uusilla, mutta merkittävillä kustannussäästöillä ja lyhyemmällä toimitusajalla.

Kunnostetut Sutorbilt-puhaltimet ennen

Ennen

Kunnostetut Sutorbilt-puhaltimet After

Jälkeen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX-ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osien ja huoltopalvelujen avulla.