LDX Solutions Geoenergy E-Tube® Märkä ESP

E-Tube® märkää ESP:tä on käytetty menestyksekkäästi yli 200 asennuksessa viimeisten 40 vuoden aikana aerosolien, sumujen, erittäin hienojen hiukkasten (sub-mikronin) sekä orgaanisten ja tahmeiden hiukkasten poistamiseen useista teollisista sovelluksista. Jatkuvien päivitysten ansiosta se on edelleen huippuluokan hiukkasten hallintajärjestelmä.

Geoenergy E-Tube Wet ESP

Märkä sähköstaattinen Saostimen perusteet

Märkä sähkösuodatin (märkä ESP) käyttää sähköstaattisia voimia poistaakseen hiukkaspäästöt pakokaasuvirroista. Se on hiukkasten hallintalaite, joka toimii käyttämällä voimakasta sähkökenttää ionisoimaan/varaamaan ja sieppaamaan hiukkasia ja pisaroita keräilypinnalle. Purkauselektrodi antaa negatiivisen varauksen kaasuvirrassa oleviin hiukkasiin, kun se virtaa keräysosan läpi. Negatiivisesti varautuneet hiukkaset vedetään sitten keräyselektrodin maadoitettuun pintaan. Kosteissa ESP:issä ei ole esteitä kaasun virtaukselle, ne toimivat pienellä painehäviöllä ja ne on tyypillisesti suunniteltu 90–99%:n poistoteholle.

Märkä sähköstaattinen suodatin

Märkä ESP-järjestelmät tarjoavat tehokkaan ratkaisun hiukkaspäästöjen hallintavaatimuksiin, joissa kaasuvirta on jo märkä (märkäpesurin alavirtaan) tai on olemassa tulipalon vaara.

Tässä näkyy pyöreä putkimallimme. Pyöreät putket toimivat paljon paremmin ja kestävät pidempään kuin kuusioputkirakenne.

Kostean ESP:n perusteet

Kostean ESP:n perusteet

Kosteat ESP:t toimivat kyllästetyissä kaasuvirroissa ja niitä käytetään tyypillisesti tahmean tai vaikeasti käsiteltävän pölyn, palavan pölyn kanssa tai kun tarvitaan suuri määrä alle mikronin talteenottoa. Sähköstaattisia voimia käyttämällä energiakustannukset minimoidaan muihin teknologioihin verrattuna, ja tekniikka pystyy sieppaamaan venturi-pesurin tai pussikammion läpi kulkevat hiukkaset.

Pienhiukkaspäästöjen hallinta on usein yksi teollisuuden vaikeimmista ympäristönhallintaongelmista. Mikronin pienemmät hiukkaset muodostavat merkittävän uhan ihmisten terveydelle ja ovat yksi näkyvyyden heikkenemisen johtavista syistä. The Geoenergia® E-Tube® Märkä sähköstaattinen suodatin on kustannustehokas tapa hallita näitä päästöjä.

Geoenergy E-Tube® Märkä ESP

E-Tube® märkä ESP-järjestelmä on huippuluokan ilmansaasteiden valvontalaite, jota on käytetty menestyksekkäästi viimeisten 40 vuoden aikana hiukkasten poistamiseen useista teollisista sovelluksista. Alan johtavana suunnittelussamme keskitymme tärkeimpiin suunnitteluominaisuuksiin, jotka tarjoavat luokkansa parhaan suorituskyvyn:

  • Pyöreä keräysputki maksimoi sähkökentän voimakkuuden optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi
  • Ulkoinen putken jäähdytysjärjestelmä vähentää vedenkulutusta ja auttaa pitämään keräysputken seinämät puhtaana
  • Star II™ -elektrodisuunnittelumme ainutlaatuinen muoto parantaa tehokkuutta ja auttaa vähentämään yksikön kokonaiskokoa ja kustannuksia
  • Sphere™-säätölaitteistomme yksinkertaistaa huoltoa ja elektrodien säätöä yhden pultin ansiosta
Jälkimarkkinat-osat-huolto

Anna LDX-ratkaisujen olla sinun Kostea ESP-ratkaisu

Puhtaamman maailman puolesta

Lisäksi vertaansa vailla oleva palvelumme ja elinkaaritukemme tekevät meistä parhaan ratkaisun hiukkaskeräystarpeisiisi.​ Katso, miten Jälkimarkkinat tiimi voi pitää sinut verkossa ja tehdä sinusta kannattavamman riippumatta tällä hetkellä käyttämistäsi laitteista.