WP on suunnitellut, valmistanut ja asentanut yli 35 vuotta matalapainejärjestelmiä, joista on toimitettu monenlaisia tuotteita, kuten puuta, maataloutta ja mineraaleja. Eri tuotteet vaativat erityisiä malleja, jotta niitä voidaan siirtää kustannustehokkaalla ja tehokkaalla tavalla. Negatiivinen matalapainejärjestelmä alkaa konekeskuksesta, jolloin syntyy jätettä, imuilma vetää jätettä konekeskuksesta, ilma ja jäte vedetään vastaanottolaitteeseen, jäte poistetaan vastaanottolaitteen pohjasta, kun taas ilma poistuu laitteen yläosasta. . Käyttöilmaa luova puhallin sijaitsee vastaanottimen jälkeen ja siirtää puhdasta ilmaa, ilmavirrassa ei ole jätettä. Tuuletin puhaltaa puhdasta ilmaa ilmakehään. Yksi tuuletin pystyy käsittelemään useita konekeskuksia.

Matalan paineen negatiivinen järjestelmä

THE VASTAANOTIN JA ILMALUKO

Ilma ja pöly vedetään vastaanottimeen, vastaanotin mitoitetaan ilmamäärän mukaan. Kun ilma ja materiaali tulevat vastaanottimeen, se kulkee pyöreän vastaanottimen sisäpuolella. Keskipakovoima erottaa jätteen ilmavirrasta. Jäte poistuu vastaanottimen pohjasta, ilma poistuu vastaanottimen yläosasta.

Jälkeen

Matalan paineen negatiivinen järjestelmä

Jälkeen

KUMIKÄRJETTY ILMALUKKO

Ilmalukko sijoitetaan vastaanottimen pohjapoistoon, ilmalukko sallii jätteen poistumisen ilmalukon läpi, kun taas ilma pakotetaan ylös ja ulos vastaanottimen yläosasta.

Ilmalukon sisäiset siivet voivat olla kumikärkisiä tai konekärkisiä. Ilmasulkuja on erikokoisia, ilmalukon koko perustuu jätemäärään. Mitä suurempi jätemäärä, sitä suurempi ilmalukko. Ilmalukot eivät ole mittauslaite

Matalan paineen negatiivinen järjestelmä

Jälkeen

Matalan paineen negatiivinen järjestelmä

THE TUULETIN

Ilma ja imu saadaan aikaan keskipakopuhaltimella. Tuuletin sijaitsee konekeskuksen ja vastaanottimen jälkeen, mikä tekee tästä negatiivisen järjestelmän. Puhallin voidaan suunnitella kevyeen pölynkäsittelyyn tai puhtaaseen ilmaan ja voidaan käyttää tehokkaampaa puhallinpyörää. Tuuletin päästää ilmaa ilmakehään.

Matalan paineen negatiivinen järjestelmä

Jälkeen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX-ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osien ja huoltopalvelujen avulla.