KORKEA TEHOKKUUS, PÖLYN- JA MATERIAALINKÄSITTELYPUHALMAT

Western Pneumatics tarjoaa erilaisia puhaltimia kaikentyyppisiin sovelluksiin, puhaltimet on suunniteltu erityisillä ominaisuuksilla, voimme valita oikean puhaltimen tarpeisiisi.

Jälkeen

Uudelleenvalmistettu Puhaltimet

Litteä siipipyörätuuletin on suunniteltu siirtämään sekä ilmaa että materiaalia. Tuulettimen pyörä voidaan valmistaa erilaisista kulutusta kestävistä metalleista. Tarjoamme puhaltimia, jotka sopivat kaikkiin ilmamääriin ja staattisiin paineisiin. Suorat radiaaliset siipipyörätuulettimet ovat vähemmän energiatehokkaita kuin taaksepäin kaarevat tuulettimet.

Jälkeen

KORKEA TEHOKKUUDEN FANS

Taaksepäin kaarevat siipimallit mahdollistavat tuulettimen sijoittamisen järjestelmään, joka käsittelee kevyttä pölyä tai suodattimen jälkeen sijaitsevaa puhdasta ilmavirtaa. Taaksepäin kaarevilla pyörillä on hyvä mekaaninen hyötysuhde, enemmän ilmaa voidaan siirtää kuluttamalla vähemmän hevosvoimaa. Pyörän muotoilu ja alhaisemmat kierrosluvut vähentävät melutasoa. Ilmankäsittelypuhallin kestää paljon kauemmin kuin puhallin, joka kuljettaa tuotteen pyöränsä ja kotelonsa läpi.

PÖLY KÄSITTELY PUHALMAT

Tehokas pölynkäsittelytuulettimia käytetään laajalti syklonien jälkeen ja ennen suodattimia. Ilmavirta sisältää pölyä, pölyä ei kerry tuulettimen siipien takapuolelle kuten taaksepäin kaareville puhaltimille. Tuulettimen pyörä on säteittäinen ja itsepuhdistuva

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.