Korkeapainejärjestelmät ovat kuljetusjärjestelmiä, ne kuljettavat suuria tuotemassavirtoja minimaalisella ilmamäärällä pitkiä matkoja. Laimean faasin korkeapainejärjestelmät mitataan PSI:nä, kun kuljetusilma kulkee suurella nopeudella.

Tulo- ja poistoäänenvaimentimilla varustettu iskupuhallin luo materiaalin kuljetukseen tarvittavan ilman. Syöttöyksikkö on ilmalukko ja mahdollistaa materiaalin syöttämisen korkeapainejärjestelmään. Korkeapaineputkiston seinämän paksuus on paksumpi, jotta se kestää suuren ilmannopeuden ja kulumisen. Tasaisia kyynärpäitä käytetään suunnanmuutoksessa, koska kuluminen vaikuttaa nopeuksiin.

Venttiilikokoonpanon avulla korkeapainejärjestelmä voi ohjata materiaalia useisiin paikkoihin. Venttiili on koneistettu laite, joka pystyy käsittelemään korkeapaineisille siirtojärjestelmille tyypillisiä paineita. Useat portit toimittavat tuotteen useisiin paikkoihin, venttiili ei voi vaihtaa portteja, ellei korkeapainejohto ole vapaa tuotteesta.

Yksi injektio useaan kohteeseen

PUHALLIN PAKETTI

Syrjäytyspuhallin on käyttövoima, joka luo ilmaa ja painetta, joka tarvitaan tuotteiden kuljettamiseen raskaan seinämän putken läpi. Puhallin ja moottori valitaan erityisesti järjestelmän suunnitteluparametrien mukaan. Puhallin vaatii tulo- ja poistoäänenvaimentimen puhaltimen vaihteistoäänen vaimentamiseksi. Puhallin on asennettu alustalle, joka sisältää myös moottorin ja kiilahihnakäytön, joka antaa virtaa puhaltimelle. Purkausäänenvaimentimen jälkeen putkistoon liitetään paineanturi, joka tunnistaa paineen ja antaa signaalit laitoksen PLC:lle suojaamaan puhallinta ylipainetapahtumalta.

Jälkeen

Korkeapaineinen kertainjektio

Jälkeen

SYÖTTÖLAITE KOKOONPANO

Syöttö on ilmalukko ja syöttölaitteen sydän, rakenteeltaan vankka, pyörivän roottorikokoonpanon ja kotelon väliset tiukat toleranssit estävät ilmaa karkaamasta.

Syöttöyksikkö koostuu pyörivästä ilmalukosta, vetolaitteesta, tee-suuttimesta ja tukialustasta. Mitoitettu materiaali ohjataan syöttölaitteen yläosaan, syöttölaitteen sisäinen roottorikokoonpano pyörii ja mahdollistaa materiaalin laskemisen alla olevaan tee-injektoriin. Syöttölaitteen koko perustuu syöttölaitteen läpi kulkevaan materiaalimäärään. Sisäinen kierreroottorikokoonpano on valmistettu paksuista terässiveistä, siipien päissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut päällyskärjet. Syöttölaitteen sisäinen kotelo on koneistettu ja kromattu syöttölaitteen käyttöiän pidentämiseksi. Hakkurilaatuinen veitsi sijaitsee yläosassa toisella puolella ja mahdollistaa kierteisten roottorin terien leikkaamisen.

T-injektori on asennettu suoraan syöttölaitteen alle ja mahdollistaa materiaalin putoamisen syöttölaitteesta puhaltimen muodostamaan ilmavirtaan. Alusta tukee syöttölaitetta ja t-suutinta, T-suuttimen keskiviiva on tyypillisesti 12" maasta.

KAKSI TAPA VENTTIILI

Venttiili mahdollistaa korkeapainejärjestelmän purkamisen useisiin paikkoihin. Venttiili sisältää imuosan, jossa on siirrettävä siirtymä ja liukuholkkiosa, joka voidaan liittää useisiin kiinteisiin portteihin. Portit on liitetty korkeapaineputkiin, jotka johtavat eri kohteisiin.

Materiaalin virtaus on pysäytettävä ennen liukuholkkiosan irrottamista ja siirtymäosan siirtämistä toiseen porttiin. Korkeapainejärjestelmän ilmaa poistuu venttiilikokoonpanosta vaihdettaessa eri portteihin. Kun venttiilin vivusto siirtää venttiilin paikoilleen, liukuholkki ulottuu uuden aukon tuloaukon yli. Materiaalivirtaus kytkeytyy takaisin päälle, kun liukuholkki on täysin asetettu uuden portin sisääntulon päälle.

Venttiiliä voidaan liikuttaa manuaalisesti, jos siihen on pääsy, sähkömoottorilla tai sähköisellä lineaarisella toiminnalla. Venttiilit voidaan asentaa maanpinnan tasolle tai korkeuteen, kun ne asennetaan korkeuteen, sähköinen aktivointi on yleisintä.

Venttiili sisältää tuloosan, kääntyvän siirtymäosan, liukuholkkiosan, useita kiinteitä portteja, tukikehyksen ja ohjauspaneelin sähköisillä sovelluksilla. Venttiili ja sitä ympäröivä putki on tuettava riittävästi, koska venttiilin osat on koneistettu kestämään korkeapainejärjestelmän korkeampaa ilmanpainetta.

Yksi injektio useaan kohteeseen

Jälkeen

Korkeapaineinen kertainjektio

Jälkeen

THE VASTAANOTIN

Korkeapainesykloni on suunniteltu ottamaan vastaan korkean nopeuden ilmaa ja materiaalia. Sykloniin joutuvien nopeiden materiaalien aiheuttamaa kulumista ja hankausta käytetään imuaukon iskuvuorauksella, rungon vuorauksella ja joskus kartiovuorauksella. Syklonissa käytetään keskipakoerotusta, nopea ilma ja pöly työnnetään syklonin sisäpuolelle, keskipakovoimat erottavat ilman ja materiaalin, materiaali poistuu pohjasta ja ilma ylhäältä. Syklonit on mitoitettu erityisesti järjestelmän ilmamäärää varten, kulutuksenkestäviä materiaaleja käytetään syklonin pidempään käyttöikään.

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.