Ilmaavustusjärjestelmät on suunniteltu parantamaan vasaramyllyn suorituskykyä ja tuotteen geometriaa. Vasaramylly jauhaa (mitoittaa) tuotteen, lisää tuotetta voidaan jauhaa vetämällä ilmaa vasaramyllyn läpi. Kuljettimen yläpuolelle asennettu liitäntälaatikko sijaitsee vasaramyllyn alapuolella. Suurin osa tuotteesta putoaa kuljettimelle, kuljetin purkaa tuotteen ilmalukon kautta alavirran laitteeseen. Säiliön tuuletusaukko on asennettu syöttötilan yläpuolelle, ilma ja osa pölystä vedetään säiliön tuuletusaukkoon astian tuuletusaukon jälkeen sijaitsevan tuulettimen avulla. ​Säiliön tuuletusaukossa käytetään joko pusseja tai patruunoita suodatinmateriaalia varten, koska liitäntälaatikosta tuleva ilma voi olla pölyistä. Suodatinmateriaali vangitsee pölyn suodatinmateriaalin ulkopuolelta, säiliön tuuletusaukkoon rakennettu paineilman puhdistusjärjestelmä puhaltaa pölyn pois suodatinmateriaalista, jolloin pöly pääsee putoamaan takaisin syöttökammioon ja kuljettimeen. Tuuletin puhaltaa puhdasta ilmaa ilmakehään.

ilmaapu säiliön tuuletusaukolla

BIN VENT

Roskakorin tuuletusaukko on suodatuslaite, jossa ei ole sisääntuloa tai kartioosaa. Säiliön tuuletusaukkojen tehtävänä on puhdistaa imetty ilma kuljettimesta tai säiliön kotelosta.

Imulaitteen yläpuolelle on asennettu roskakorin tuuletusaukko, ilma ja jonkin verran pölyä vedetään säiliön tuuletusaukkoon astian tuuletusaukon jälkeen sijaitsevan tuulettimen avulla. ​Säiliön tuuletusaukko käyttää joko pusseja tai patruunoita suodatinmateriaalia varten, koska liitäntälaatikosta tuleva ilma voi olla pölyistä.

Suodatinmateriaali vangitsee pölyn suodatinmateriaalin ulkopuolelta, ja säiliön tuuletusaukkoon sisäänrakennettu paineilman puhdistusjärjestelmä puhaltaa pölyn pois suodatinmateriaalista, jolloin pöly pääsee takaisin imettyyn laitteeseen.

Jälkeen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX Solutions -ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osilla ja huollolla.