SYÖTTÖKENTTÄ TARKASTUS

Kenttäteknikkomme tarkastavat syöttölaitesi paikallaan, kun ympäröivä laite ei ole toiminnassa. Välysten ja kulumisen pintapuolinen tarkastus voidaan määrittää, raportti luodaan ja suunnitelma toteutetaan.

Varastossamme kunnostetut syöttölaitteet voidaan lainata korjauksen tarpeessa olevan syöttölaitteen tilalle. Syöttölaitteen tarkempi tarkastus tehdään tehtaallamme, asiakkaalle tarjotaan raportti, joka sisältää kustannusarvion tarvittavista korjauksista. Syöttölaitteen lainaamisen sijaan myymme uusitun syöttölaitteen ja maksamme korjattavan syöttölaitteen.

SYÖTTIMEN KORJAUSOHJELMA

SYÖTTÖLAITE KORJAUS & RAKENNA OHJELMA UUDELLEEN

Syöttölaitteen korjaaminen on halvempaa kuin uuden ostaminen. Syöttölaitteet voidaan rakentaa uudelleen useista useaan kertaan niiden kunnosta riippuen. Tarjoamme parhaillaan hintaa asiakkaiden syöttimen uusimisesta. Olemme sisällyttäneet hintaan purkamisen, tarkastuksen ja korjauksen kulumisen ja/tai mekaanisten ongelmien varalta. Tämä käytäntö auttaa lyhentämään toimitusaikaa. Annamme yhden (1) vuoden takuun työlle, emme anna takuuta kulumiselle.

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX-ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osien ja huoltopalvelujen avulla.