WP:llä on yli 35 vuoden kokemus matalapaineisten positiivisten järjestelmien suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Erilaisia tuotteita on toimitettu mm. puuta, maataloutta ja mineraaleja. Eri tuotteet vaativat erityisiä malleja, jotta niitä voidaan siirtää kustannustehokkaalla ja tehokkaalla tavalla. Positiivinen matalapainejärjestelmä alkaa konekeskuksesta, jolloin syntyy jätettä, imuilma vetää jätettä koneen keskustasta, ilma ja jäte vedetään puhaltimeen, jolloin ilma ja jäte kulkevat puhaltimen läpi ja työnnetään sitten vastaanottolaitteeseen. . Yksi tuuletin pystyy käsittelemään useita konekeskuksia.

Matalapaineinen positiivinen järjestelmä

WP-MATERIAALI KÄSITTELY PUHALTIN

Ilma ja imu saadaan aikaan keskipakopuhaltimella. Tuuletin sijaitsee konekeskuksen ja vastaanottimen jälkeen, mikä tekee tästä negatiivisen järjestelmän. Puhallin voidaan suunnitella kevyeen pölynkäsittelyyn tai puhtaaseen ilmaan ja voidaan käyttää tehokkaampaa puhallinpyörää. Tuuletin päästää ilmaa ilmakehään.

Matalapaineinen positiivinen järjestelmä 1

Jälkeen

Matalapaineinen positiivinen järjestelmä

Jälkeen

VASTAANOTTAJA - SYKLONI TAI SUODATIN

Ilma ja pöly työnnetään vastaanottimeen, vastaanotin mitoitetaan ilmamäärän mukaan. Kun ilma ja materiaali tulevat vastaanottimeen, se kulkee pyöreän vastaanottimen sisäpuolella. Keskipakovoima erottaa jätteen ilmavirrasta. Jäte poistuu vastaanottimen pohjasta, ilma poistuu vastaanottimen yläosasta.

KUMIKÄRJETTY ILMALUKKO

Ilmalukko sijoitetaan vastaanottimen pohjapoistoon, ilmalukko sallii jätteen poistumisen ilmalukon läpi, kun taas ilma pakotetaan ylös ja ulos vastaanottimen yläosasta. Ilmalukon sisäiset siivet voivat olla kumikärkisiä tai konekärkisiä. Ilmasulkuja on erikokoisia, ilmalukon koko perustuu jätemäärään. Mitä suurempi jätemäärä, sitä suurempi ilmalukko. Ilmalukot eivät ole mittauslaite.

Matalapaineinen positiivinen järjestelmä

Jälkeen

Jälkeen

Jälkeen

Jälkimarkkinat-osat-huolto

LDX-tuotteet ja ratkaisut a Puhtaampi maailma

Puhtaamman maailman puolesta

Luota LDX-ratkaisuihin, jotta saastumisenhallinta- ja pneumaattiset kuljetusjärjestelmät pysyvät toiminnassa huipputeholla. Huollamme kaikki OEM-järjestelmät "alan parhaiden" jälkimarkkinoiden osien ja huoltopalvelujen avulla.