Tekijänä Julkaistu: maaliskuu 10, 2021Luokat: NewsTunnisteet:

LDX-ratkaisut (LDX), jonka pääkonttori sijaitsee Kennesaw GA:ssa, on ilo ilmoittaa ostavansa Western Pneumatics Inc. (WPI), jonka tuotanto- ja palvelupisteet sijaitsevat Eugene OR:ssa ja Ruston LA:ssa.

Tämä kauppa on huipentuma vahvalle yhteistyölle, jonka LDX ja WPI ovat rakentaneet vuosien varrella, ja heijastelee alan toivetta täydellisempiin projektiratkaisuihin suunnittelusta asennukseen. Jatkossa LDX:llä on paremmat mahdollisuudet vastata asiakkaiden tarpeisiin huippuluokan teknologiamme ja integroitujen projektitarjontamme ansiosta.

”WPI on ollut LDX:n tärkeä kumppani useiden vuosien ajan tarjoten valmistus- ja asennustukea monissa puutuoteteollisuuden projekteissamme. Tuomalla WPI:n LDX-sateenvarjon alle pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monilla eri toimialoilla integroituja ilmansaasteiden valvonta- ja laitosten optimointiratkaisuja. WPI:n tuoma valmistus-, asennus- ja käyttöönottoosaaminen tulee olemaan tärkeässä roolissa perinteisessä projektiliiketoiminnassamme sekä jatkuvassa tuotteessamme.
kehitys- ja käyttöönottoohjelmat."

William O'Shea
Toimitusjohtaja LDX Solutions

”LDX oli meille paras valinta näiden kahden organisaation välisen suuren synergian vuoksi. Uskomme, että LDX sopii hyvin WPI-organisaatioon ja meillä on yhdessä loistava yhdistelmä tuotteita valmistettaviksi, asennettavaksi ja huollettavaksi. WPI tulee olemaan olennainen osa LDX-liiketoimintojen jatkuvaa kasvua, sillä yhdessä tarjoamme asiakkaillemme laajemman jalanjäljen kykyjä auttaaksemme heitä heidän tarpeissaan.

Bob Marshall
Toimitusjohtaja Western Pneumatics Inc.

WPI toimii LDX:n ilmansaasteiden valvonta- ja prosessijärjestelmäosastojen rinnalla ja tiiviissä yhteistyössä niiden kanssa.

Integraatiotoimet näiden kahden kokonaisuuden välillä ovat käynnissä, ja lisätietoja lähetetään sitä mukaa, kun etenemme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä nykyisiin LDX- ja WPI-yhteystietoihisi.